2013. szeptember 14., szombat

Kreatív moly

Mágikus üvegek


Pár hónapja rátaláltam Panka blogjára ,aki egy igen tehetséges fotó művész .
 Gyönyörű fotókat találtam a blogján mágikusan ragyogó befőttes üvegekről. Rögtön levettek a lábamról ,úgyhogy már másnap rögtön rohantam a kreatív-hobbi boltba világító festékeket venni ,hogy én is részese lehessek ennek a csipetnyi csodának.

Forrás: Panka blogja

Igaz az én befőttes üvegeim nem sikerültek olyan jól ,mint Pankának ,mert hiába vettem 3 különböző színű festéket ,nem világítottak különböző színekben,így egy picit csökkent a látvány mágikussága ,de azért így is szemet gyönyörködtető volt ez az egyszerű ,de nagyszerű dekoráció. Ti figyeljetek erre jobban vásárlásnál és kérdezzétek ki az eladókat ,hogy melyik színű festék milyen színben világít ,nehogy úgy járjatok mint én!


Te is szeretnél varázsolni?

Amikre szükséged lesz:
  • Befőttes üveg        
  • Világító festék 
  • Vékony hegyű ecset
  • Víz
  • Törlő rongy az ecsetnek                        


Lépésenként:

1.lépés
Mosd meg az üveg(ek)et, és keverd fel a festéket az ecseteddel, hogy egyenletesen legyen eloszlatva a világító rész a festékben.


2.lépés
Fess apró pöttyöket az üveg külsejére ,így sokkal precízebb,szebb hatást érsz el mint ha a belsejét pöttyöznéd ,igaz időigényesebb is ,mivel figyelni kell ,hogy a még meg nem száradt részekbe bele ne érj. Kevés vizet használj a festékhez ,hogy ne kenődjön ,de majd úgy is kitapasztalod ,neked hogy a könnyebb. Minél kisebb pöttyöket készítesz, és minél többet belőlük, annál szebb lesz az üveged.


3.lépés
 Hagyd száradni és ha megszáradt már készen is vagy!  Egyszerű kis trükk ,de vigyázz ,mert ha igényesen,odafigyelve csinálod kb. 2 óra mire végzel vele ,tehát a szabadidődből úgy szánj rá amikor nem rohansz sehova. Nappal lehet ,hogy nem lesz egy extra ,de éjszaka... gyönyörűvé és otthonossá fogja varázsolni a szobádat! Egy dolog kell csak hozzá: fény. Töltsd fel lámpa vagy nap segítségével, és vidd sötétbe!

Forrás: Panka blogja


4.lépés
 Teheted akár a hálószobádba az éjjeliszekrényre,gyermeked szobájába tündérfénynek,teraszra hangulatvilágításként vagy virágcserépként,kocsibeállóhoz szegélynek... Csak rajtad múlik ,hogyan használod fel! Élvezd ki a látványát és fogadd ismerőseidtől az elismeréseket!


Forrás: Panka blogja






Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése